Днес зодията победител е Везни. Ето и хороскопа от ОвенДнес ще

...
Днес зодията победител е Везни. Ето и хороскопа от ОвенДнес ще
Коментари Харесай

Хороскоп за 12 февруари понеделник: Зодията победител е една

Днес зодията победител е Везни. 

Ето и хороскопа от

Овен

Днес ще имате огромна потребност от съвет на другар. Той ще се окаже доста скъп и навременен, и ще Ви помогне да оправите връзките си със своя обичан човек. Само че не би трябвало да извършите всичко буквално, тъй като на всички е известно, че безспорни истини не съществуват.

Телец

За Вас денят не е чак толкоз неприятен, само че и изключително сполучлив не може да бъде наименуван. За благополучие, ще съумеете да избегнете неуместните обстановки, само че единствено тъй като даже и за минута не губите своята зоркост. При това прочувственото напрежение ще бъде доста огромно, а благоприятни условия за „ разпускане’ не се плануват. Това пък ще докара до утежняване на самочувствието, и има възможност от нервозен срив. Независимо от всички компликации, ще съумеете да запазите топлите и доверителни връзки с околните си, а това ще Ви помогне да съхраните оптимизма си. Участвайте във всички фамилни мероприятия и повече общувайте с децата. Това ще бъде доста потребно.
 

Близнаци

Наситеността на този ден ще Ви донесе необикновено задоволения, а по едно и също време с това и ще Ви подейства развлекателно. Неочаквано ще постигнете нещо, което месеци не Ви е давало покой. Ще се окаже, че отговорът от самото начало е бил пред очите Ви. За благополучие възприятието за комизъм ще Ви даде опция с подигравка да посрещнете този факт. Някой човек в живота Ви също претърпява такова просветление. Заедно бихте създали забавен разговор за сърпрайзите, които ни сервира ориста.
 

Рак

Днес следва да вземете някакво отговорно решение, което в забележителна степен ще повлияе на благополучието на Вашия обичан човек, без значение дали желаете това или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по този въпрос, още двадесет пъти претеглете всички „ за ” и „ срещу ”.
 

Лъв

Ще имате опция да се заемете с нещо забавно и увлекателно, позволяващо Ви да си спечелите известност на креативна персона с ексцентрично мислене, способна да взима истински решения. Най-добре ще е, в случай че поверите решаването на ежедневните въпроси на някой различен, с цел да не се постанова да се откъсвате от работата си и да хабите време за дреболии. Добре е да знаете, че вероятността за триумф е толкоз по-голяма, колкото повече обилни цели стоят пред Вас. Не се задоволявайте с малко. А в случай че решите да отправите предизвикателство на неподходящите условия, звездите безусловно ще Ви поддържат.
 

Дева

Днешното утро ще бъде изпълнено с кипяща сила, въпреки че напълно не всички събития ще е наложително да се развиват стремглаво. Дръжте се крепко, до момента в който това положение не стартира да отслабва, а това ще стане някъде преди обяд. Всичкото остващо време ще припомня мъртвило след стихия, а и ще имате задоволително време умерено да помислите, да вземете значими решения и да извършите всичко, което е належащо. Ще усетите прилив на прохлада, тъй като с утринните страсти ще си отиде всичко ненужно и излишно.
 

Везни

Много рядко, единствено няколко пъти през годината, Звездите ни потупват по рамото и ни оповестяват чрез чудесни и невероятни случайности, че е настъпил в действителност щастливия ден. Днес той е подобен за Вас! Сега, когато знаете, че е подобен, единствено си представете, какви благоприятни условия се откриват пред Вас. Постарайте се да се хванете за всеки късмет, който Ви се даде, и единствено гледайте, какво ще последва! Настройте се на положителен лад и това ще придаде омагьосване на връзките Ви с всички.
 

Скорпион

От този ден може да сте с „ нов живот ”. Това ще рече, че е най-подходящото време за решителна крачка: отричане от старите навици и привички. Малките неуспехи напълно не значат, че би трябвало да се озлобите на целия свят, а звездите Ви поучават, да насочите всичките свои сили за повишение на личното си богатство. Днес вечерта може да се случи някакво извънредно произшествие. Ще Ви бъде доста нужна способността Ви в точния момент да намирате нужните думи за нужните хора.
 

Стрелец

Ще ви бъде елементарно докажете себе си във всичко, което вършиме, стига да не сте се претрупали през миналите дни. Всички ексцентрични и странни неща ще ви притеглят като с магнит. Добър ден за работа с компютри и техника.
 

Козирог

Нищо не Ви припомня за цената на парите по този начин добре, както качествената, почтена и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко старания, а резултата може и да не Ви зарадва доста. За сметка на това самият развой на работа ще бъде много забавен, а и с помощта на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови благоприятни условия. Ако насочите напъните си в нужната посока,, те ще бъдат възнаградени не с пари, а с много забавни други неща.
 

Водолей

Ако прекарате вечерта с другари, пробвайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се схване добре от някого от присъстващите и да последва огромна препирня. Не се опитвайте да изглеждате като останалите - всеки човек има самостоятелна хубост... И не позволявайте неприятното въодушевление, с което Вашата половинка ще си пристигна от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта на открито ще се отрази добре и на двама Ви.
 

Риби

Покажете през днешния ден на своя обичан човек усърдие и подготвеност да извършите всяка сложена Ви задача. Тези качества, безспорно, ще му харесат и ще Ви предадат обаяние в неговите очи. А на Вас единствено това Ви би трябвало....
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР